Сбогом, Благо!

e baby – – tolkava zle ne sme bili nikoga – zaebi

E-mail изпратен от Росен Спасов на Кирил Проданичин след мача

България – Уелс 0:1

    Още едно мишле напусна кораба на националния отбор. След Димитър-какво-стана-с-кариерата-ми-Бербатов и Благой Георгиев-Джийзъса се отказа да играе за националния отбор. Сбогом, Благо! По-известен с различните си прически, татуирано тяло, до което Lil Wayne е като празно платно, привързаността към Всевишния и любовни поп-фолк афери, отколкото с показани качества на зеления килим. Мотивите на Хесус от ,,Овча купел‘‘: футболни босове редят отбора на Мадански: „Е, хайде сега, нека да не се правим на ощипани гугутки. Всички ги знаете. Това са хората, които изгониха и Димитър Бербатов.“

   Хм, значи футболните президенти не искат Берба и Благо да играят в националния? Сигурно и арабите са казали на Сър Алекс да не пуска Митко през този сезон. Ок! А защо преди намесата на футболните босове Георгиев игра, но нищо не показа в три поредни квалификации за две световни (Германия 2006 и Южна Африка 2010) и едно европейско първенство (Австрия и Швейцария 2008)? Ето статистиката: 50 мача – 5 гола. Ще ни липсваш Благо – добре, че все още ги има ,,лайфстайл‘‘ списанията за да си спомняаме за теб.

   Няколко часа след абдикацията на Jesus подмладеният национален отбор на България не можа да се справи на родна земя с Уелс и загуби мача с 0:1 пред 1 000 души публика, повечето, от които… от Уелс. По-лошото е, че останахме на пето място в групата, а там не сме били много отдавна. А най-лошото е, че заради лъжефутболисти като Благо и Валери Божинов на следващия жребий ще сме в пета урна заедно с любимците ни Малта и Люксембург и няма да можем да играем срещу тях.  

Публикувано в Текстове Texts с етикети , , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар