WTF?

  BanskoSummerProductions е работилница (докато не намерим по-добра дума) за късометражни, документални, а да се надяваме в бъдеще и пълнометражни игрални филми. В този блог ще намерите опити в областта на филмовата критика и различни статии, свързани с проблемите на българското кино. Освен това се занимаваме с фотография, културни събития, партита, пиене, туризъм и др. Споменахме ли пиене? 

 IMG_9618 Зад BSP седят няколкото самоличности на официално нормалният Росен Спасов (имаме медицинско свидетелство от психодиспансера на Александровска болница), който отрича припадъци. Виновници за продукцията ни обаче са и нашите приятели, без които не бихме могли да стигнем дотук (все пак трябва да има някой на снимката) и на които благодарим от все сърце. Имената им няма да споменаваме тук, но със сигурност ще ги видите в публикациите. 

   От ноември 2012 г. си имаме и PR, в лицето на Саня Спасова. Тя ще ни представя пред света.

  Защо BanskoSummer? Първите снимки, както и първият филм, бяха направени през лятото на 2004 г. в историческото планинско градче. Точно тогава то започна да се трансформира от китно планинско селце в строителна площадка, а сега вече е международно известен зимен курорт. От тогава най-добрите ни спомени са свързани именно с Банско.

  Това е мястото, където ще се запознаете с разнообразната продукция на BanskoSummerProductions.

Вашият коментар